X

Ajankohtaista

RSS

Reportroniciin on toteutettu integraatiorajapinta Microsoft CRM järjestelmään.  Molemmissa järjestelmissä yhteisö, henkilö ja projekti tiedot ovat keskeisessä osassa toimintaa.  Organisaatiossa, jossa molemmat järjestelmät ovat käytössä voidaan hyödyntää tiedonsiirtorajapintaa ja välttää tietojen syöttäminen useaan paikkaan.  Kertaalleen lisätty tai päivitetty tieto välittyy rajapinnan ylitse järjestelmästä toiseen.  Kerromme rajapintaratkaisusta mielellämme lisää.

Reportronicin web-sivut on uudistettu.  Sivuilla esitellään Reportronic järjestelmän keskeisimmät ominaisuudet ja ajankohtaiset uutiset.  Uudet sivut toimivat nyt paremmin myös mobiililaitteilla.  Sivuilla on edelleen käytössä asiakasosio, josta asiakkaat saavat Reportronicin käyttöön liittyvää materiaalia.

Reportronicin web-sivut löytyvät osoitteesta www.reportronic.fi

Reportronicin versio 2016 vol. 2 on julkaistu.  Uusi versio sisältää muunmuassa parannuksia työsuunnitelma-toimintoon, Microsoft Dynamics CRM-rajapintatoteutuksen sekä useita muita pienempiä ja suurempia lisäominaisuuksia hanketoimintoihin.

Kevään 2017 Reportronic-kehityspäivät pidettiin Oulussa 16.-17.3.2017. Kehityspäivät on tarkoitettu Reportronicin asiakasorganisaatioiden avainhenkilöille ja tehokäyttäjille kuten esimerkiksi pääkäyttäjille. Kehtyspäivät ovat paikka tavata muita Repo-käyttäjiä ja vaihtaa kokemuksia käyttöön liittyvistä asioista.

Reportronic on mukana Korkeakoulujen IT-Päivillä Oulussa 10.-11.11.2016. Reportronic tarjoaa välineitä ja työkaluja organisaation hankehallintoon ja työajanseurantaan. Tule tutustumaan paikan päälle!
Korkeakoulujen IT-Päivät 2016 virallinen sivusto

Reportronicin versio 2016 vol. 1 (3.1.900) sisältää laajennuksia projektitoiminnallisuuteen. Projektien selauksen hakutoimintoja on täydennetty sekä osaprojektien tietosisältökentät on mahdollista määrittää asiakaskohtaisten tarpeiden mukaisesti. Uusi versio sisältää myös täydennyksiä työsuunnitelmasiirtotoiminnallisuuteen.
 

Page 2 of 2 First 1[2] NextLast